• Forside
  • Jonny Nekrotic 2 – Blodbad

Jonny Nekrotic 2 – Blodbad

Jonny Nekrotic 2 – Blodbad

”Jonny blinkede og sank en klump. Det kunne ikke passe. Han skulle være helten. Hans blod skulle være kuren. Kuren der fik zombierne til at blive mennesker igen. Kuren der bragte Danny tilbage til livet. Men Danny havde lige ædt Jonnys lillefinger, og de væsner der kom hen mod ham, havde tænder som hajer. Deres øjne stirrede ikke længere tomt ud i luften. De var ikke længere zombier, men de var heller ikke levende. De var noget helt tredje, og de var sultne!”

Jonny Nekrotic er på alle måder et dumt svin, men som den eneste bliver han ikke zombie, når han bliver bidt. Det samme kan ikke siges om hans eneste ven Danny. Han smittet, men måske kan han reddes? Det viser sig at Jonnys blod kan ændre zombier. Problemet er bare at de ikke bliver normale, de bliver noget helt andet. De bliver intelligente, umættelige og alt tyder på at Jonny korte heltekarriere ender i et blodbad.

Uegnet for duksedrenge under 12. Velegnet til dem der holder af: Syg humor, zombievold og smukke kvinder med store…guns.

Sagt om Jonny Nekrotic 1:
”Damn, den er fed! jeg har svært ved at forestille mig den dreng, der ikke vil kaste sig over de blodige festligheder.”
Benni Bødker, forfatter til bl.a. Zombie City
”En virkelig fantastisk start på en ny zombie-serie, der ikke ligger fingre imellem, når der skal ekspederes zombier på blodig vis”
Martin W Hansen, lektør

Om forfatterens bøger:
Emil Blichfeldt har udgivet en række bøger. Bøger der spænder fra venlig fantasy til dyster horror. Jonny Nekrotic er underholdende splatter for drenge og piger over tolv. Jonny Nekrotic er Emils hidtil mest efterspurgte serie og han vil gerne beklage at der går så lang tid mellem hvert bind.

Jonny Nekrotic 2  –  Blodbad
Forfatter:         Emil Blichfeldt
Illustrationer:   Peter Snejbjerg
Udstyr:            100 sider, hardback
Udgivelse:        06.06.2015
Bestil dit eksemplar
eller tig dit lokale bibliotek om at få den på hylderne.