• Forside
  • Jonny Nekrotic 3 – Showdown!

Jonny Nekrotic 3 – Showdown!

Jonny Nekrotic 3 – Showdown!

af Emil Blichfeldt, Illustreret af Peter Snejbjerg

“Med syge smil og blodige hænder vendte disciplene sig mod Jonny. Jonny rev febrilsk de to afskudte patroner ud og hamrede to nye på plads. ”Fuck jer!” skreg han og trykkede aftrækkeren i bund. Intet skete. Shotgunen var gået i baglås. ”Forpulede lortepatroner,” skreg han, og slog den nærmeste discipel i hovedet med kolben. Det hårde træ spredte tænder og læbestumper ud over stranden. Den sidste discipel kastede sig over Jonny, og væltede ham om i sandet. Galningen grinede, så spyttet stod i kaskader fra hans mund. Disciplens fingre lukkede sig om Jonnys hals og begyndte at klemme.”

Jonny Nekrotic har hidtil overlevet imod alle forventninger, men nu er han for alvor ude, hvor han ikke kan bunde … og zombierne har ikke taget baderinge med. Ovenikøbet kan han ikke længere være sikker på at hans venner vil hjælpe ham. Jonny er alene og han er fucked, alligevel kæmper han videre for at finde kuren mod zombiepesten, redde sine venner og ikke mindst – finde en karton smøger.
”Jonny Nekrotic 1 – Zombiepesten er nomineret til Orlaprisen 2016 og Jonny vil kæmpe til det sidste for at vinde imod alle odds.”
Emil Blichfeldt, forfatter

”En virkelig fantastisk start på en ny zombie-serie, der ikke lægger fingre imellem, når der skal ekspederes zombier på blodig vis”
Lektørudtalelse om Jonny Nekrotic 1

Om forfatterens bøger:
Emil Blichfeldt skriver på en stadig voksende bunke bøger til børn og unge. Bøger der spænder fra venlig fantasy til dyster horror.
Jonny Nekrotic er en syg cocktail af grovkornet humor og savlende zombier, for drenge og piger over tolv. Jonny Nekrotic er Emils hidtil mest efterspurgte serie og den er Orlanomineret i 2016.

Jonny Nekrotic 3  –  Showdown!
Forfatter: Emil Blichfeldt
Illustrator: Peter Snejbjerg
Udstyr: 108 sider, hardback
Udgivelse: 03.03.2016
Bestil dit eksemplar eller tig dit lokale bibliotek efter et eksemplar.